Mie kirjotan välillä. Onhan tää vähän niinkuin meidän bloki, Hallan ja miun, silti Nainen kirjottaa tätä. Vähän tyhmää miun mielestä.

Oltiin Hallan kanssa kesälaitumilla. Nainen pakkas ittensä ja meidät autoon viime viikolla ja ajettiin Outokumpuun. Siellä on tilaa miunkin juosta. Päivät oli lämpimät, mutta kyllä mie silti jaksoin kovasti touhuta. Aamut alkoi aina miun, Hallan ja isän yhteisellä lehdenhakureissulla. Sit myö syötiin, mie oisin syönyt kyllä paljon enmmänkin, mut eivät antaneet. Sit mie ja Halla lähettiin pihalle ja leikittiin siellä.  

Kovasti myö autettiin myös äitiä puutarhan laitossa. Halla löyti hyvät istutuspaikat ja sit myö yhessä kaivettiin niihin kuopat, että äitin on hyvä istuttaa niihin uusia kasveja. Välillä myö kyllä kaivettiin kuoppia ihan senniin takia, kun sieltä löytyi myyriä ja myyrän tuoksuja. Hallalle mie oon vähän kateellinen, kun se saikin yhden myyrän kiinni ja mie en. Mut äiti oli tyytyväinen meidän apuun, se kiljui aina riemusta kun huomasi uuden kuopan. 

Käytiin myö uimassakin, mie oon varsinkin sellanen vesipeto. Tykkään uida ja paljon! Sit mie meen märällä turkilla pyörimään kanervikkoon, se on kivaa! Illat menikin grillatessa ja muurinpohjalettuja syödessä. Niitäkin mie oisin voinut syödä vaikka kuinka paljon, mut ihmiset antoivat vaan ekan letun miulle ja Hallalle puoliksi. Tosin sit ne kaikki, muka toisilta salaa, livauttivat kuitenkin miulle ja Hallalle pöydän alta lisää. Siitä mie tykkäsin.

Autoin mie sit Naista myös maton ja auton pesussa. Tassuttelin mattojen päällä ja katoin ikkunasta kun se pesi autoa, haukuin kovasti ikkunasta sille kannustushuutoja. Miusta oli paljon apua. Illalla mie sain sit ihan mahottomia juoksuhepuleita Hallan kanssa, kun ilma viileni mukavasti. Yöt mie nukuin kuin tukki, väsytti se päivän touhuaminen.

Loma kuitenkin loppu ja miekin jouduin takas kaupunkiin. Mut kuulemme myö päästään taas pian uudestaan maalle, mie ootan sitä jo kovasti.

Parhain terveisin Wicca