Hauskaa vappua kaikille!

Halla Ja Wicca karkasivat vapun viettoon jo viime sunnnuntaina, kun vein ne hoitoon Outokumpuun. Siellä likat ovat rellestäneetkin jo ihan urakalla, Hallakin ehti hävittämään jo valjaansa metsään. Noh, onneksi valjaat olivat jo muutenkin parhaimmat päivänsä nähneet, joten niiden häviäminen luontoon ei ollut iso vahinko. 

Likat pääsevät tutustumaan myös häkkikoirana oloon, sillä päivisin ne saavat olla ulkona isossa koira-aitauksessa. Halla tykkääkin olla päivät ulkona, se istuu ison kiven päällä ja vartioi tyytyväisenä valtakuntaansa. Wicca sen sijaan ei oikein ymmärrä, miksi hänen pitää olla häkissä, kun pihalla olisi paljon muutakin tekemistä, esimerkiksi voisi vallan hyvin kaivella äidin kukkasipulit ylös mullasta tai jahdata naapuritalon kissaa. Raukka istuukin häkin ovella ja haukkuu, haukkuu ja haukkuu... Mutta ehkä Wiccakin pian tajuaa, että häkissä on kivempi olla kuin sisällä. Koiria ei voi pitää pihalla vartioimatta edellä mainituista syistä, mutta ennen kaikkea siksi, että Wiccalla hyrrää hormoonit siihen malliin, että se saattaa helposti lähteä katselemaan Outokummun uros-tarjontaa...

Tänä iltana poksahtaa kuohuviinipullo jos toinenkin, ei pelkästään vapun kunniaksi, vaan myös Wiccan sertien. Niitä ei ole ehditty vielä juhlimaan, mutta tänä iltana vahinko otetaan takaisin. :)