Wicca osallistuu ensi tiistaina eläinlääkäri Jari Ahon vastaanotolla silmä- ja polvitarkastukseen. Ilmoittelen tulokset heti, kun saamme ne. Toivottavasti mitään hälyyttävää ei löydy.

Juuri, kun ehdin kehua, kuinka hienosti koirat ovat päivät kotona, niin rupeaa tapahtumaan. Jo aikaisemmin olin huomannut, että päivän aikana pienet "hedelmäkärpäset" ovat liikentessä, sillä muutama viikko sitten oli keittiön ruokapöydällä korissa olleet luumut levitelty ympäri asuntoa ja muutamaa oli myös jyrsitty. Eilen kun tulin kotiin, oli olohuoneessa odottamassa kaksi puoliksi syötyä omenaa, nekin olivat varastettu keittiön pöydältä. Hmm... mahtaa kyseessä olla aika isoja hedelmiäkärpäsiä... taitaa kyseessä kuitenkin olla vain yksi iso, parkin värinen hedelmäkärpänen. (Halla ei hedelmiä ole varastanut, sillä se ei tohdi hypätä ruokapöydän penkille, tosin on sekin varmasti maistellut hedelmiä).

No, nämä ovat pieniä siihen verrattuna, kun eräskin nimeltä mainitsematon toobermanni on syönyt kolme kännykkää ja silmälasit lukuisten kenkien lisäksi, keittiön seinästä puhumattakaan.. :)