Selvisimme kaksipäiväisestä Karelia Showsta kunnialla Wiccan kanssa. Lauantaina oli kaikkien rotujen näyttely, tuomarina porokorilla oli Jaana Hartus. Hartus tykkäsi Wiccasta ROPin verran, vaikka mainitsikin Wiccan viihtyneen liikaa ruokapöydässä. Ryhmäkehässä menestystä ei -yllättäen- tullut, vaikka hollantilainen tuomari sanoikin tykkäävänsä lapinporokoirista.

Sunnuntaina porot arvioi Tapio Eerola, joka "rimaa hipoen" antoi Wiccalle vaaleanpunaisen nauhan. Häntä mietitytti Wiccan turhan massiivinen rintakehä, joka omasta mielestäni heijastui ihan täysin Wiccan muutenkin pyöreästä olemuksesta. Lihavuudesta Eerola sen sijaan ei sanonut mitään, ihme kyllä.

Rop-kehässä pyörähdeltiin taas tuttuun tapaan Aikamerkin Pippurin kanssa, meille on jo tullut tavaksi tavata aina siellä Hymy Olemme olleet vastatusten ROP-kehässä jo ainakin neljä kertaa. Lauantaina Wicca oli ROP ja sunnuntaina Pippuri. Molemmat saivat Cacibin, Wiccalle se oli jo kolmas. Mutta e harmita yhtään hävitä niin upealle koiralle kuin Pippuri, löytyyhän sen takaa samoja koiria kun Wiccankin. Onneksi tällä kertaa oli kamera mukana ja saatiin ikuistetuksi meidät yhdessä kehässä.

1250612287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa vas: Aikamerkin Pippuri omistajansa kanssa, tuomari Tapio Eerola, minä ja Wicca. Kuva: Virve V.

1250612374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Pippuri ja Wiccakin vaihtoivat kuulumiset keskenään. Kuva: Virve V.

Nyt meillä jää näyttelytohinat hetkeksi syrjään, vuoden lopulla odottaa messarin KV-näyttely. Ensi lauantaina debytoimme tokon alokasluokassa Wiccan kanssa ja rupeamme miettimään pentujuttuja. Wiccan tuleva sulhanen sai maanantaina puhtaat paperit silmätarkista! Sulhasesta kerron myöhemmin lisää kotisivuillamme.

Hallan kanssa olemme tokoilleet entiseen malliin ja hyvin menee. Halla on ollut taas rohkea koira, se oli jopa lauantaina hoitopaikassaan hyvin tomerana syönyt talon oman koiran ruuat. Kaksi kertaa... Hallan kanss akokeilin myös canicross-juoksua, kun sain kaveriltani vyön lainaan. Hauskaa oli, pitää varmaan ostaa itsekin juoksuvyö, että pääsee yhdistämään juoksuharrastuksen ja koirat.