Sunnuntaina oli kauan odotettu lappalaiskoirien erikoisnäyttely Kuopiossa. Paikalle oli saapunut jälleen kerran paljon lappalaiskoiria, porokoiriakin oli yli 60 kpl! Wicca oli valioluokassa ja tuomari tykkäsi Wiccasta EH:n verran. Juutilainen tykkäsi Wiccan luonteesta ja kehui hampaita. Moitteita tuli sen sijaan turhan niukoista etu- ja takakulmauksista, liikkeestä sekä turkista. Wiccalla olikin aika pörröinen ja laineikas turkki. Jouduin pesemään sen kolmisen viikkoa sitten, kun Wicca kävi piehtaroimassa jäältä löytämiensä kalanraatojen päällä, ja turkki ei ehtinyt asettua näyttelyyn mennessä. Kehä oli liukas ja siinä oli hankala juosta, joten Wiccan liikkeiden ulottumattomuus johtui varmaan ihan täysin minusta, kun en uskaltanut juosta tarpeeksi nopeasti.   

7 ERIä putkeen ja nyt katkesi niiden saaminen. Mutta ei se mitään, olen tyytyväinen arvosteluun, se oli hyvin Wiccan näköinen, vaikka en ihan samaa mieltä olekaan Wiccan liikkeistä :) Ehkä se menee talvisten olosuhteiden piikkiin. Arvostelu löytyy nettisivuiltamme Hallavaarasta, Wiccan tiedoista.

Päivä oli muutenkin antoisa, sain tietää mistä Wiccan isot korvat periytyvät (Wiccan mummolta), tapasin monta tuttua ja urosvalintoja selviteltiin. Ikävä kyllä Wiccan sulhasehdokkaista yksi karsiutui pois terveydellisitä syistä, joka oli todella harmillista. Mutta elämä on, ja urosten etsiminen jatkuu meidän osalta. Virvelle iso kiitos mukavasta matkaseurasta! :) Ja valokuvista, shekit tulee joskus... ;)