Kiihtelysvaaran ryhmänäyttely on nyt ohi, ja saaliiksi Wicca sai toisen sertinsä ja rotunsa kauneimman tittelin! Ei hassummin meidän pikku-Vihtorilta, viikon sisällä se on saanut kaksi sertiä ja ollut kaksi kertaa ROP! Näyttelyarvostelut on lisätty Wiccan omiin tietoihin kotisivuillemme. Kuviakin sinne ilmestyy, kunhan saan aikaiseksi lisätä niitä sinne. Pokaaleja enemmän minun  mieltäni lämmitti tuomarin sanat Wiccasta: "Tuo koira se tulee vielä voittamaan kaiken maailman palkinnot!" :)

En voi uskoa, kuinka lähellä olemme Suomen muotovalion arvoa. Vielä yksi Sert pitäisi saada kun Wicca on täyttänyt kaksi vuotta, ja saamme juhlia uutta valiota! Wicca täyttää kaksi vuotta elokuun lopulla, joten sitä ennen emme taida osallistua kuin muutamaan kansainväliseen näyttelyyn. Itse olen sen verran laiska ja pihi, että "turhia" sertejä emme jaksa lähteä metsästämään. 

Wiccan hienon näyttelymenestyksen jälkeen paluu maan pinnalle tuli jo seuraavana yönä. Hallalla meni masu sekaisin, ja se juoksutti meitä Markon kanssa vuoronperään yöllä ulkona. Lisäksi se kerran oksensi eteisen lattialle. Hyvin levätystä yöstä ei ollut tietoakaan, ja aamulla piti raahautua puoli unessa töihin. Lisäksi Hallan vasen suupieli on nyt tarkkailun alaisena, sillä se on ollut jo muutamien viikkojen ajan, ellei pitempääkin, silloin vasta huomaisn sen, punainen ja siitä on lähtenyt karvoja pois. En tiedä johtuuko se Hallan innosta metsästää myyriä kovan hangen alta, jolloin kuonon iho saattaa hyvinkin nirhautua rikki, vai onko kyse jostakin muusta. Ainakaan Halla ei arista suutaan ja syö hyvin.