Kävihän meillä ihan oikea koirahierojakin. Olin kuullut pelkkää hyvää tästä hierojasta ja ajattelin varata hänet tytöille, että saisin ammattilaisen mielipiteen siitä, minkälaisessa kunnossa tytöt ovat. Itse en ole isompia jumeja koirissa havainnut, mutta silloin tällöin tekee koirillekin hyvää käydä hierojalla.

Wicca oli käsittelyssä ensimmäisenä ja jo heti ensimmäisestä otteesta alkaen Wicca tiesi, että nyt on luvassa jotain hyvää. Se heittäytyi heti kyljelleen, sulki silmät ja nautti! Vasta kun hieroja rupesi käsittelemään lannelihasta, kiepsautti Wicca itsensä selälleen, sillä lannelihakset olivat aika kovat  ja Wiccan mielestä niiden hierominen tuntui ikävältä. Hierojan mukaan jumit saattavat johtua lumessa juoksentelussa tai sitten lihakset tekevät enemmän töitä tukeakseen Wiccan löysiä lonkkia. Hieroja kertoikin, että koirilla, joilla on huonot lonkat, tahtovat sisäreidet mennä jumiin, kun lihakset joutuvat työskentelemään pitääkseen lonkat paikoillaan. Muuten Wicca oli oikein hyvässä kunnossa.

Halla oli kauempaa katsellut Wiccan hieromista, mutta silti se oli aika epäluuloinen, kun hieroja rupesi varovasti lähestymään sitä. Hallaa ei edes yritetty saada kyljelleen vaan riitti, että se seisoi paikoillaan ja hieroja hieroi niitä kohtia joita pystyi. Pari kertaa Halla oli kyllä sitä mieltä, että nyt riitti ja kipitti karkuun, mutta minä palautin sen kummallakin kerralla takaisin hierojan luokse. Halla seisoi kuin suolapatsas ja katsoi hierojasta pois päin suu tiukkana viivana, mutta sitten kun löytyi oikein hyvä kohta, josta hierominen teki gutaa, rupesi Hallakin hieman rentoutumaan ja katse kääntymään hierojaan päin, suu kovasti maiskutellen. Hallalla oli niskassa jumi, sen takapolvet naksuivat (tosin se ei johdu nivelestä vaan on ihan lihasperäistä naksumista)  ja myös Hallan takareidet, varsinkin vasemmanpuoleinen oli hieromisen tarpeessa.

Muuten hieroja kehui tyttöjen kiiltävää turkkia ja niiden hyvää lihaskuntoa, kun lihasta löytyi jopa selästä selkärangan molemmin puolin. Loppuillan koirat olivatkin aika väsyneitä ja niille riitti pelkkä iltapissitys. Hmm, tästä tulikin mieleen, että voisihan sitä itselleenkin tilata sen hierojan...