Pohjois-Karjalan noutajat järjestivät Joensuussa match shown, johon ilmottauduin Wiccan kanssa. En ole vähään aikaan treenaillut koirien kanssa, joten ajattelin että mätsäri olisi Wiccallekin pientä vaihtelua. Halla on viime aikoina ollut säikkynä ukkosten takia, joten jätin sen suosiolla kotiin.

Wicca esiintyi taas edukseen, tosin vähän laiskanlaisesti. Juostessa sitä sai suurin piirtein kiskoa mukana, kun se vaan ravaili hitaasti ja yritti koko ajan puskea kehän sisäpuolelle. Seisomiset kuitenkin menivät nappiin, joten sijoituimme nuorten sinisten toisiksi. Palkinnot olivat todella hyvät, saimme seitsemän kilon ruokasäkin, lohiöljyä ja makupalapussin.

Seuraava näyttely meillä on lokakuun alussa Jyväskylässä. Näyttely on lappalaiskoirien erikoisnäyttely, joten paikalle saapuu varmasti koko Suomen lappalaisväen kerma. Wiccalla on menossa parasta aikaa kamala karvanlähtö, joten se on sitten aivan nakuna Jyväskylän näyttelyssä. Voi jäädä meidän toivoma serti saamatta... :) Wicca täyttää ensi lauantaina kaksi vuotta, joten seuraava serti tuokin sitten FIN MVA-tittelin Wiccalle :)