Olen edelleen ihan fiiliksissä kun kirjoittelen uusia kuulumisia Hallavaarasta. Eilen olin Wicca-koiran kanssa Polvijärven ryhmänäyttelyssä, joka meidän osalta ei olisi voinut mennä paremmin. Wicca pokkasi sieltä ekan Sertinsä ja oli kaiken lisäksi rotunsa paras! Voiko omistaja olla tämän ylpeämpi koirastaan?!? :)

Päivä meni muutenkin loistavasti, sillä myös Luigi (Hulivilin Happy Hour)osallistui näyttelyyn, ja kaappasi itselleen varasertin ja loistavan arvostelun. Onnittelut Herra Oranssille ja sen omistajille! Kehän ulkopuolella sen sijaan Luigeroinen ei osannut käyttäytyä, tuloksena oli minulla miltei musta silmä ja auennut huuli... Ei kannata mennä liian lähellä innosta hyppivää koiraa, muuten voi saada:

A) kuonon silmäkulmaansa todella kipeästi

B) takatassusta huuleen (älkää edes kysykö, miten se on mahdollista...) 

Luovuin kuitenkin Luigin pahoinpitelysyytteistä, ja kotimatkalla auto täyttyi kahden väsyneen kilpakumppanin kuorsaus ja kahden onnellisen koiranomistajan pulina kerratessa päivän tapahtumia.

Kotona jätin väsyneen Wiccan nukkumaan kotiin ja suuntasin Hallan kanssa koirapuistoon. Tarkoituksena oli juhlistaa illalla koirien näyttelymenestystä lasillisella tai kahdella, mutta raskas työviikko ja lasi viiniä tekivät tepposensa, ja jouduin jättämään juhlimiset muille.  Yö menikin mukavasti, kun Rotunsa Paras ja rakkikoira-Halla nukkuivat sängyssä minun vieressäni. Tänään sen sijaan vien koirakaverukset metsään makkaranpaistoon, ovat ne herkutteluhetken ansainneet, Wicca ainakin.