Viikonloppu meni (taas) aika koiramaisissa merkeissä, Joensuussa oli isot kaksipäiväiset koiranäyttelyt. Lauantaina jännitin kehän laidalla Luigin puolesta ja jätkänpätkä saikin elämänsä toisen varasertin! Luigilla oli paljon sukulaisia näyttelyssä mukana, ja kennel Hulivilin Happylaiset nappasivatkin monta sertiä, varasertiä ja VSP:tä viikonlopun aikana. Onnittelut kaikille hienoista tuloksista! 

Sunnuntaina osallistuin Wiccan kanssa kansainväliseen näyttelyyn ja Wicca käyttäytyi hyvin ammattimaisesti ja tulos oli sen mukainen: Wiccan kolmas serti, ensimmäisen Cacib ja VSP! Harmi, että Wiccan ikä ei vielä riitä Suomen muotovalion titteliin, hän täyttää vasta elokuussa kaksi vuotta. Wiccan mielestä viikonlopun parasta antia oli kuitenkin jättimäinen puruluusäkki, jonka ostin näyttelystä. Likat saivatkin herkutella isoilla luilla sunnuntai illan ratoksi.

Viikonlopun aikana kävin puruluiden lisäksi shoppailemassa molemmille koirille uudet valjaat. Hallalla ei valjaita enää ollutkaan, kun se vappuna hävitti omansa metsään ja Wiccan valjaat olivat Wiccalle hieman liian isot. Ostin ne sille vuosi sitten halpakaupasta väliaikaisiksi valjaiksi, kun se aikoinaan myös hävitti omat kunnolliset valjaansa metsään. (Nykyään en enää laske koiria vapaaksi valjaat päällä, kahdet hävinneet valjaat ovat ihan riittävä määrä...) Halla sai punaiset Hurtta-valjaat, jotka sopivat sen "kummalliselle sekarotuiselle vartalolle" hyvin, ja Wiccis sai hienot rock-henkiset mustat valjaat, joissa koristeena on punainen piikkilanka kuvio. Nämä valjaat ovatkin ns. Y-valjaat, niistä Wicca ei pääse peruuttamalla karkuun, niin kuin se pääsee tavallisista valjaista.     

Vielä pitäisi ostaa tytöille punkkimyrkyt, sillä nyt on jo molemmista löytynyt yksi punkki. Wicca onneksi bongaa Hallasta punkit, se rupeaa hirveästi nuuskuttamaan ja kirputtamaan sitä kohtaa Hallasta, mihin punkki on kiinnittynyt. Wiccalla onkin erikoinen kyky haistaa kaikki "epänormaalit" asiat, se on monesta koirasta löytänyt esim. verinaarmun tällä tavalla, samoin se nuuskuttelee pitkään raskaana olevien kaverieni vatsoja. Wiccasta saisikin varmasti oikein hyvän homekoiran, kun se haistaisi homeitiöt jo kaukaa.