Ihan hengästyttää aloittaa tämän päiväisen blogin kirjoitus, niin paljon on tapahtunut sitten viime kerran!

Aloitetaan ensin käytännön asioista: kotisivuni toimivat taas! Pientä sydärin poikasta oli vuoden vaihteessa ilmassa, kun Hallavaaran sivut koirien tietoineen päivineen eivät toimineet, mutta onneksi ylläpitäjät ovat korjaneet asian. Asiasta viisastuneena ja ihanien ihmisten auttamana otan nyt varmuuskopiot sivuyista vastaisten varalle. Suosittelen lämpimästi kaikille! :)

Eilen oli vuorossa vuoden ekat koiranäyttelyt ja paremmin ei olisi voinut mennä: Wicca oli rotunsa paras, sai sertin, tuli muotovalioksi ja oli vielä ryhmäkilpailun kolmanneksi kaunein koira! Ihanaa, Wicca, ihanaa! Kyllä sinusta saa olla ylpeä! Kehässä esiintyi kauniita porokoiria, mutta tuomari tykästyi Wiccaan kovasti. Sertien jaossa sanoin, että tästä tuleekin sitten muotovalio, tuumasi tuomari vain, että ei ihmekään. :) 

Wiccan menestyksen lisäksi saimme iloita Luigin pärjäämisestä. Luigi sai ERInomaisen laatuarvostelun ja kovatasoisessa paras uros kehässä se sai neljännen sijan ja vara-sertin. Luigi on selvästi tykästynyt vaaleansiniseen, mutta eiköhän se tummansininen valkoisine merkkeineeen tule sieltä! ;)

Wiccan arvostelun päivitin kotisivuillemme Wicca tietoihin. Kuvia näyttelyistä löytyy Luigin sivuilta www.hulivilinhappyhour.com. Walio-Wicca ei itse ole moksiskaan uudesta tittelistään, vaan piehtaroi pakkashangessa koivet kohti taivasta: Kyllä elämä on ihanaa, urr, uurrr!