Taas on hetki vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Joten päivitelläänpäs hieman kuulumisia näin alkuun:

Halla juhli 6-vuotissynttäreitään helmikuun puoli välissä. Ikääntyminen ei neitiä tunnu hetkauttavan, muutama viiksikarva on muuttunut jo valkoiseksi, mutta muuten energiaa riittää entiseen malliin. Perinteiseen tapaan tein Hallalle jauhelihasta ja naudanmahasta kakun, joka maistui päivänsankarille ja hänen kutsuvieraalleen, Wiccalle.

Wicca aloitti juoksunsa ystävänpäivänä, joten pari viikkoa myöhemmin vierailimme Venkun luona. Yritystä ja intoa touhuun riitti molemmilta, mutta aina ratkaisevalla hetkellä homma luhistui kasaan. Koirat olivat siitä huolimatta tyytyväisiä itseensä, aina näiden läheltä piti-kertojen jälkeen Venkku putsaili itseään tyytyväisenä ja Wicca sai riehakohtauksen: se haukkui ja pyöri Venkun ympärillä ja julisti suureen ääneen heidän rakkauttaan. Kävimme pyörähtämässä myös meidän varauroksen luona, mutta tämänkään kokeneemman herraskoiran kanssa ei hommasta tullut sen kummempaa. Koska en halua turvautua keinosiemennykseen tai pakkoastumiseen, niin Wicca saanee jäädä nyt sitten vanhaksi piiaksi. Pennut olisivat olleet erittäin tervetulleita, mutta niiden saaminen ei meidän maailmaa kaada. Wicca on yhtä rakas kuin ennenkin ja nyt voimme rauhassa keskittyä muihin harrastuksiin ja touhuamisiin. 

Tokossa on nyt tarkoitus treenata kevään ja kesän aikana avoimen luokan liikkeet kuntoon, syksyllä olisi tarkoitus mennä virallisiin kisoihin. Hallan kanssa treenailen nyt ihan hauskoja pikku temppuja sekä myös vanhoja juttuja pitäisi hieman hioa pikkutarkemmiksi. Nyt olen pari kertaa ottanut Hallan kanssa ruutua, tuota meidän murheen kryyniä, ja se olisi myös tarkoitus saada kasaan. Tokoilun lisäksi koirat ovat pääseet juoksentelemaan jäälle ja metsiin, ja myös uuusia koirakavereita on tullut paljon tapailtua.