Huomenna päästään erkkariin! :) Tätä onkin jo odotettu, aamulla lähdemme tooosiiii aikasin ajelemaan kohti Jyväskylää, matkassa on mukana kolme koiraa ja kolme ihmistä. Toivottavasti ilmaa suosii, eikä ainakaan sataisi vettä.

Tiistaina kuulimme iloisia uutisia, sillä pienestä Sakke-herrasta tuli isoveli! Pikkusisko syntyi vauhdilla ja jo ensi hetkistä lähtien oli kuulemma havaittavissa tempperamenttia. :) Onnea koko perheelle!

Perjantai oli sitten surullisempi päivä, sillä Hallan pentuaikojen bestis Sara lähti tassuttelemaan kohti sateenkaarisiltoja. Mutta ei mietitä mitä olemme menettäneet, vaan mietitään mitä meillä on ollut. Sara jätti ison tassun jälkensä useiden elämään (usein mustelman kera) ja Caritan sydämeen dobermannin mentävän aukon, joka ei umpeudu ihan heti. Seuraava tekstin pätkä on otettu Nalle Puhista ja mielestäni se kuvaa erittäin hyvän Ruumaisen Saran luonnetta sekä Hallan ja Saran ystävyyttä. 

"Kiltti Tikru. Tulit juuri sopivasti vahvistavalle lääkkeelle". Ja hän kaatoi lääkettä lusikkaan. Ruu sanoi ylpeästi: "Minä otin jo". Tikru nielaisi omansa ja sanoi: "Niin minäkin", ja sitten Tikru ja Ruu tönivät toisiaan ystävällisesti ja Tikru kaatoi muutamia tuoleja vahingossa ja huomaamattaan, ja Ruu kaatoi yhden tahallaan ja huomaamataan.     

Lämmin osanottomme Saran omistajien suureen suruun.