Koirat ovat heittäneet jo talviturkkinsa, niin kirjaimelliseti kuin vertauskuvallisestikin. Karvanlähtö alkaa molemmilla olemaan ohi ja uimassakin karvaturrit ovat jo käyneet.

Wiccan kanssa kävimme Parikkalassa ryhmänäyttelyssä ja tuloksena oli hyvä arvostelu Marja Talvitieltä ja VSP:n titteli. Kevään ensimmäinen tokokoekin on jo takana, ja harmillisesti jäimme puolen pisteen päähän koularista TK1 Wicca jaksoi työskennellä kokeessa aivan älyttömän hyvin, vaikka olikin kuuma hellepäivä, mutta harmillisesti meillä meni hieman pasmat sekaisin liikkeessä seisomisessa ja Wicca menikin maahan. Liike nollautui ja muiden liikkeidenkään hyvät pisteet eivät ihan riittäneet ykköstulokseen. Voihan kettu! Onneksi kolmen viikon päästä on seuraava koe, pitää yrittää sieltä sitten napata se viimeinen ykköstulos.

Ensi viikonloppuna menemme Siilinjärvelle ryhmänäyttelyyn ja sitten jäämmekin odottelemaan Wiccan heinäkuussa (toivottavasti) alkavia juoksuja. Pentusuuunnitelmat etenevät, hitaasti mutta varmasti, ja kerron niistä kotisivuillamme enemmän, kunhan asiat kaiken puolin vielä varmistuvat.