Vihdoinkin on aikaa kirjoittaa viime viikon kuulumiset. Lauantaina 16.5 olimme Wiccan kanssa kaikkien rotujen näyttelyssä Varkaudessa. Vanha kotikaupunki vilisi koiria, porokoiria oli mukana 11 kpl. Tuomarina oli Paavo Mattila, joka viime keväänä tykkäsi Wiccasta sertin ja ROPpin verran, eikä tälläkään kertaa Mattila löytänyt isompaa huomautettavaa Wiccasta. Wicca oli ROP, Aikamerkin Pippuri oli VSP, samalla tavalla kuin jalostuspäivien näyttelyssä tänä vuonna :)

Tuomarin mielestä tosin Wicca olisi saanut olla lihavampi! Wicca kieltämättä näyttää hieman koipeliinilta, kun siltä puuttuu aluskarva tällä hetkellä kokonaan, mutta kunhan muhkea alusvilla kasvaa takaisin, näyttää se vuorostaan turhan tuhdilta. Wicca liikkui hyvin ja reippaasti, joka oli tuomarin mieleen. Myös Wiccan kaunisilmeinen pää sai kiitosta.

Treenit jatkuvat tokon osalta, meillä olisi kohta tarkoitus aloittaa uudessa treeniporukassa Wiccan kanssa :) Hallan kanssa jatkuu porokoira- ja prokoiratreenit raviradalla.

Helatorstaina pesin molemmat koirat shampoolla, Wiccakin oli niin katupölyssä, että kun valkoisella kostealla nenäliinalla pyyhki sen selkää, muuttu nenäliina mustaksi! Tänään laitoin Wiccalle jo punkkimyrkyn, ekat punkit ovat jo löynyneet. Hallalle en voinut myrkkyä vielä laittaa, kun se piti pestä tänään uudelleen. Metsälenkillä tuli vastaan ihana kakkakasa, jossa oli aivan pakko käydä piehtaroimassa, joten Halla sai toisenkin pesun. Kunhan turkki kuivuu huomiseksi, saa sekin punkkimyrkyn niskaansa.