Viimeksi kulunut viikko on ollut kaikin puolin mainio: Tolleriystävämme Luigi (Hulivilin Happy Hour) kävi maanantaina noutajien taipumuskokeessa ja läpäisi sen! :) Luigi voi nyt toden teolla ruveta harrastamaan noutajien metsästyskokeita sekä ottaa vastaan Suomen muotovalion tittelin, kunhan se kohdalle napsahtaa.

Luigi ei ole ainut metsämies, joka on kisaillut. Marko kävi ammuskelemassa seuransa kisoissa kiekkoja ja voitti oman luokkansa. Wiccalla ja Markolla onkin kisa menossa, kumpi saa tuotua enemmän pokaaleja kotiin tänä vuonna. Wicca johtaa, ainakin toistaiseksi... :)

Sillä aikaa kun Marko oli kilpailemassa kävin kävelemässä metsäpoluilla Helenan ja Luigin kanssa. Koirat olivat innoissaan kun pääsivät juoksemaan irti kolmestaan. Kävelimme isoilla sorakuopilla, joilla koirat juoksentelivat rinteitä ylös ja alas. Sitten palasimme metsään ja aseiden äänet alkoivat kuulua lähempää. Halla rupesi kuulostelemaan niitä, mutta kulki hyvin kaverikoiriensa mukana. Polku päättyi ja palasimme takaisin samaa reittiä pitkin, kohti aseiden ääniä, ja siinä samassa Halla hävisi. Kävelimme polun edestakaisin huhuillen Hallaa, kunnes päätimme, että minä lähden hakemaan auton Markon mummolasta, mihin sen jätimme, ja Helena jää Luigin kanssa päivystämään vielä metsään. Tutun auton ääni saisi Hallan varmasti tulemaan luokse, sillä säikähtäneenä se etsii tutun ja turvallisen paikan, mihin se voi mennä piiloon. Matkalla Marko soitti ja sanoi tulleensa kisoista mummolaan ja Halla odotteli siellä auton luona. Huh, helpotus oli suuri kun Halla löytyi ehjänä! Onneksi Halla hätääntyessään etsii tutun paikan eikä ryntäile paniikissa mihin sattuu.  

Oli karkureissusta se hyötykin, että Hallaa etsiessä metsästä osuimme hyvään mustikkapaikaan, josta pitää lähteä poimimaan marjat talteen tänä viikonloppuna... :)