Alkuvuosi on kyllä alkanut erinomaisesti näyttelyiden suhteen. Loppiaisena Wiccasta kruunattiin muotovalio ja sunnuntaina 1.2 Kuopion jalostuspäivien näyttelyissä Wicca oli Rotunsa Paras! Ennen näyttelyä ajattelin, että jos Wicca on neljän parhaan nartun joukossa, se on hyvä, mutta parhaan nartun saatikka rotunsa parhaan tittelistä en uskaltanut edes unelmoida. Mutta niin vaan ruskea pieni koira keikisteli kehässä ja hurmasi tuomarin totaalisesti. :) Ei pitäisi olla enää yllättynyt Wiccan näyttelymenestysen suhteen, niin monta kertaa se on jo todistanut olevansa kaunis ja erinomainen koira.

Tuomari kommentoi Wiccaa hyvin feminiinikseksi ja hännän asento ja kanto toi tällä kertaa sille voiton. Kirjaimellisesti Wicca voitti siis hännän mitalla. :) arvostelu löytyy Wiccan sivuilta Hallavaarasta. Päivä oli pitkä, mutta onneksi saimme täysylläpidon kovan luokan tolleristien luota Julkulasta. Wiccan mielestä päivän paras anti epäilemättä oli metsälenkki reippaiden tollereiden Even ja Essin kanssa. Varsinkin Essin kanssa ne löysivät yhteisen sävelen ja juoksivat rinta rinnan metsässä. Sinänsä se ei ole yllätys, tykkäähän Wicca leikkiä myös Essin veljen, Luigin, kanssa paljon.

Seuraava näyttely Wiccalla taitaa olla vasta keväällä Varkaudessa, joten nyt on aika kiinnittää kauneuden sijasta huomio muualle. Tokokentät kutsuvat, ja nyt on aikaa hioa alokasluokan liikkeitä niin, että pääsemme aloittamaan tokourankin. Tammikuun aikana opetin Wiccan haukkumaan käskystä, joten myös haussa voisi alkaa treenaamaan ilmaisua. Hallan kanssa olen treenaillut hieman noutoa ja sitä, että se oppisi antamaan esineen minulle käteen, eikä jättäisi sitä metrin päähän.