Hetki on taas vierähränyt viime kirjoituksesta, joten on aika päivittää kuulumiset.Wiccan kanssa saimme Siilinjärven näyttelystä Erittäin Hyvän arvosanan, tuomarin mielestä Wiccalla olisi pitänyt olla paremmat kulmaukset. Turkkia sen sijaan kehui, vaikka Wicca oli juuri pudottanut kaiken alusvillansa (ja on edelleen ihan naku). Mutta muuten oli kiva arvostelu ja päivä oli muutenkin mukava, samalla tapasimme porokoiratuttuja, eritoten Liisan ja Venkku-koiran.

Reilu viikko sitten kokeilimme onneamme taas tokossa, mutta keskeytin kisan jo paikkamakuun jälkeen. Kisapaikalle saapuessamme Wicca oli hyvässä vireessä ja valmiina hommiin. Parin tunnin odottelu vei neidiltä kuitenkin mehut ja se oli kuin lapanen mennessämme kehään. Huomio oli ihan jossain muualla... Luoksepäästävyys meni normaalin tapaan, siitä saimme kympin, mutta paikkamakuu menikin sitten nollille. Jättäessäni Wiccan paikalle, se katseli jonnekin muualle ja vaikka varmasti kuulikin "Paikka!"-käskyni (karjaisin sen lujasti), olisi pitänyt saada siihen katsekontakti käskyä antaessa. Minuutin se kesti paikallaan ja sitten se nousi seisomaan, seisokeli jonkun aikaa, istahti epävarmana ja istui siinä loppuajan. Perhana! Vähänkin epävarmana Wicca ei malta jäädä paikalleen vaan hakee minusta turvaa (ja varmaan yrittää samalla rauhoitella minua) ja yrittää tulla lähemmäksi. Ja niin hyvin kuin paikkamakuu on mennyt viime treeneissä ja ylipäänsä viime aikoina. Ja nyt taas tämmöinen aivopieru ja koira hoipertelee missä sattuu... En kehdannut sitten enää ottaa kakkos- tai kolmos tulosta ja keskeytin meidän osalta kisan. Taisi jäädä meidän koulari saamatta. Ilmoitin Wiccan kyllä heinäkuun alussa pidettäviin kisoihin, mutta jos juoksut alkavat ennen sitä, emme tietenkään voi osallistua. Siinä tapauksessa seuraavat kisat olisivatkin vasta myöhään syksyllä tai ensi keväänä, ja suunnitelmissa siintää kyllä jo ylempään luokkaan siirtyminen...

Pentusuunnitelmamme ovat harpanneet askeleen eteenpäin ja sulhanen on valittu. Monen mutkan, harkinnan ja mietinnän jälkeen valitsin isäksi kuopiolaisen Black Widow`s Fabulous Fennelin, eli Venkun. Venkusta kerron tarkemmin pentusuunnitelmissamme. Komea uros ja olen kyllä tyytyväinen päätökseen!  Nyt vaan peukut pystyyn että tällä kertaa pentuja tulisi.