Tiistai-iltana käväisimme Wiccan kanssa Pohjois-Karjalan noutajien järjestämässä möllitokossa. Itseäni kauhistutti mennä kehään, jos tulos olisi taas samanlaista haahuilua kuin viimeksi, mutta Wicca yllätti positiivisesti. Se oli oikein reipas ja työintoa täynnä, joten tuloskin oli sen mukainen:

Luoksepäästävyys 10 (Tässä ei edelleenkään ongelmia)

Paikallaolo 0 (Tämä liike oli pieni pettymys: Wicca meni ekalla käskyllä maahan, mutta liikkeenohjaajille kävi pieni hämminki, joka sekoitti Wiccan. Wicca nousi istumaan ennenkuin ehdin edes jättää sen, eikä se yksinkertaisesti suostunut menemään enää maahan. Itsekin sekosin tässä vaiheessa täysin ja jätin Wiccan sitten istumaan, vaikka olisi varmaan pitänyt kaivella jo makupalat taskusta ja niiden avulla saada se maahan, kun sanalliset käskyt kaikuivat kuuroille korville. Mutta hyvin Wicca kesti 2 minuuttia paikallaan, väärässä asennossa tosin, joten sen takia liike meni nollaksi. Positiivista sen sijaan, että paikallaolo oli rauhallista, joten ihan hyvä fiilis jäi kuitenkin.)

Seuraaminen kytkettynä 8½ (Wicca piti kontaktin hyvin koko ajan, pisteitä vähensi seuraamisen väljyys ja siitä johtuvat vinot perusasennot. Itse olen tyytyväinen!)

Seuraaminen taluttimetta 8½ ( Kts. edellä)

Liikkeestä maahanmeno 9½ (Jesjes! Onnistui vihdoin! Puoli pistettä väheni vinosta perusasennosta)

Luoksetulo 9 (Vauhtia ehkä olisi saanut olla enemmän ja pieni kiemurtelu lopussa vähensi pisteitä. Mutta hyvin Wicca lopussa hoksasi itse, että sivulle piti tulla ilman apumerkkiä. Tämä liike alkaa onneksi palautumaan entiselleen)

Liikkeestä seisominen 0 ( Wicca meni täydellisesti... maahan)

Estehyppy 10 ( Meni kuten pitikin, Wicca meinasi karata esteelle jo ennen käskyäni, onneksi liike ei vollut vielä alkanut. Wiccan lemppari!)

Kokonaisvaikutus 9 (Wicca oli iloinen ja reipas, työintoa riitti)

Pisteet 136, III sija, 7/15.

Kokonaisuudessaan liikkkeet meni hyvin, hieman jäi harmittamaan tuo paikallaolon istuminen, mutta pääasia, että Wicca pysyi hyvin paikallaan. Jos paikallaolo olisi sujunut, olisi napsahtanut jo ykköstulos. Liikkeestä seisomisen nollautuminen oli minun moka, ei olla treenattu sitä just yhtään, vaan liikkeestä maahanmenoa senkin edestä. Yhden liikkeen-Wicca teki sitten sen, mitä ollaan treenattukin... :)  

Mutta liikkeet, joista saimme pisteet, menivätkin sitten tosi hyvin! Lisää siis häiriötreeniä ja kestävyyden lisäämistä. Myös seuraaminen vaati vielä työtä, että saadaan turha ilmarako pois. Itselle jäi tosi hyvä fiilis, kyllä me nämä jutut osataan! Kun vaan maltetaan...