Tokokisoja on takana taas kahdet, yhdet möllit ja toiset viralliset.

Möllit menivät yllättävän hyvin, palkkasin Wiccan joka liikkeen jälkeen nameilla ja kehuilla, tosin Wicca arvosti nameja enemmän... Paikkamakuu meni todella hyvin, seuraamisissa oli vieläkin liikaa väljyyttä. Liikkeestä seisominen meni nolliksi, sillä Wicca näppäränä tyttönä tipahti alas maahan käskysanasta. Jos olisi ollut liikkeestä maahanmeno, olisi tullut täydet pisteet... Luoksetulossa Wicca lähti laukalla tulemaan luokse, mutta kesken kaiken lennähti kärpänen Wiccan eteen, jota Wicca yritti hetken aikaa ottaa kiinni. Kun se taas muisti, mitä sen piti tehdä, se tuli nätisti ravilla luokse. Ihan tyytyväinen kuitenkin olin suoritukseemme. Varmaan välipalkat edesauttoivat siihen, että kaikissa liikkeissä Wicca lähti hyvin seuraamaan mukaan eikä ennakoinut tulevaa hidastamalla jo parin askeleen jälkeen.

Möllitoko selvästi ennakoi tulevaa, sillä viikkoa myöhemmin virallisissa kisoissa suorituksemme oli melkein samanlainen kuin mölleissäkin. Liikkeestä seuraaminen meni nolliksi maahanmenon takia, seuraamiset jätättivät, mutta Wicca lähti reippaasti mukaan joka liikkeeseen. Paikkamakuu meni tälläkin kertaa hyvin, siitä saimme täyden kympin. Mutta tasapainon vuoksi pitää tietenkin muiden liikkeiden sitten hajoata... Pisteitä saimme kuitenkin 153, joten ilman yhden liikkeen nollausta olisi ykköstulo tullut. Jos, jos... Jossittelulle on aina tilaa, mutta enempää ei passaa ajatella tulosta, sitä enemmän se rupeaa harmittamaan. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, Wicca oli reipas ja itselleni jäi mukava tunne kokeesta. Seuraavissa treeneissä voisi ruveta hyödyntämään enemmän isoa loppupalkkaa ja jättää välipalkat vähemmälle. Tällä kertaa sain todistusaineistoakin kisoista, sillä Leenalla oli onneksi kamera mukana. Kiitos kuvista! Kaikki kuvat Leena K.

 Wicca paikkamakuussa.

 Valmistelu seuraavaan liikkeeseen.

 Hyppy!

Loppupalkka oli Wiccan mieleen, nam!

Hallan kanssa olen treenaillut ruutua ja noutoa, ja tutustuminen metallikapulaan jatkuu. Olen muutamia kertoja ottanut myös esine-etsintää ja molemmat tytöt ovat ihan tohkeissaan siitä. Varasin tytöille rokotukset marraskuulle ja samalla Wiccalta peilataan silmät.